Multipassionerad, kunskapstörstande och social kvinnlig företagare med ett stort behov av att få vara kreativ.

Det sammanfattar nog ganska väl vem jag är och varför jag gör det jag gör.

Jag som driver By Lelou Studios heter Ida Boëthius Lissheim och bor i den lantliga idyllen Segersäng, med skogen och havet runt knuten och pendlingsavstånd in till centrala Stockholm. Jag arbetar främst online hemifrån och kan därför hjälpa dig var du än befinner dig i Sverige, men ses mer än gärna på ett fysiskt möte om möjlighet finns. Jag är noggrann, flexibel, teknisk, har lätt för att sätta mig in i nya uppgifter och älskar att lära mig nytt.

Jag har alltid drivits av kreativitet och att få gå min egen väg och valde efter att jag utbildat mig inom bland annat musik, konst, sömnad och design att starta mitt eget företag, By Lelou. I snart 15 år har jag drivit webbshop, butik och ateljé, först i Göteborg och nu i Segersäng och har genom åren samlat på mig mängder med erfarenheter. “Jag har varit min egen webbutvecklare, designer, illustratör, kundtjänst, ekonomiansvarige, marknadsförare, personalansvarige mm.”

Jag har även lång erfarenhet av att arrangera och genomföra kurser events och workshops i bland annat sömnad, stickning, mönsterkonstruktion, redesign och textil hållbarhet på ABF, Sensus och i eget regi.

De senaste åren har jag känt att jag har stått och stampat lite och velat utveckla mitt eget företag vidare och kände att jag hittat hem när jag bestämde mig för att som Virtuell Assistent hjälpa andra kvinnliga företagare att uppnå sin fulla potential.